English dansk deutsch


Guesthouse Palm Villa på øen Velidhoo er 6 nyopførte dobbeltværelser i rolige omgivelser, ca. 100 m fra stranden. Der er restaurant og reception samt et hyggeligt gårdhave miljø. Hvert værelse er indrettet i individuelle farver, med forskelligt design på badeværelset. Alle badeværelser er lavet på en måde, så der er kig ud til den åbne himmel.

Velidhoo er Habeebs fødeø. Hans familie er rigt repræsenteret på øen. Der bor ca. 2.500 personer i alt. Det er et meget roligt og velfungerende lille samfund med bl.a. skole, moské, hospital, politistation, bådværft og små hyggelige købmands forretninger. Øen har ikke tidligere været åben for turisme og vi er de første der tilbyder kommerciel overnatning.

Havnen er relativt stor for en ø af denne størrelse og bruges til tider af de såkaldte safaribåde. De sejler mellem øgrupperne, og man kan booke plads i kortere eller længere tid, ligesom det er kendt fra Middelhavet.

Man kommer til Velidhoo fra Malé, enten med båd eller vandfly. Båden tager ca. 4 - 5 timer og er yderst overkommelig i pris, USD 20. Vandflyet koster USD 200 one-way og tager ca. 40 min.

Vi opfordrer og forventer af vores gæster, at de respekterer de lokale love og regler. Alkohol er ikke en del af dette samfund, og man bader f.eks. ikke uden shorts og
T-shirts for kvinders vedkommende. I vores eget gårdhavemiljø, hvor der er sand og palmer, kan man solbade i badebukser og bikini. Vi arrangerer ture og transport til den nærliggende ø som hedder Thamburudhoo. En "ubeboet" Robinson Crusoe-agtig ø. Det tager 10 min. dertil i speedbåd. Her kan man snorkle og kvinder kan bade i bikini.
For yderligere info, se venligst afsnittet om Thamburudhoo.

Mere fotos fra Guesthouse Palm Villa